top of page
Фотограф Максим Дидык,Свадебныйфотографхарьков,фотографхарьков
Фотограф Максим Дидык,Свадебныйфотографхарьков,фотографхарьков

Nastya ja Dima (Kharkiv, Ukraina 2019)

Jos harkitset jo Maxia valokuvaajaksi, älä epäröi hetkeäkään, vaan kirjoita tai soita hänelle heti, kun päiväsi on varattavissa. Loppujen lopuksi saat kauniiden ja laadukkaiden valokuvien lisäksi myös tutustua hienoon henkilöön. Ammattilainen, jolla on erittäin hyvä energia ja suuri halu työskennellä. Hän yrittää jokaisen parin kohdalla, mikä näkyy hänen kauniissa kuvissaan. Haluamme perheemme puolesta sanoa valtavan KIITOS! Olemme erittäin iloisia siitä, että Maksim jakoi kanssamme hääpäivämme ja että hän tallensi tämän unohtumattoman päivän onnelliset hetket!

Carolina ja Sasha (Kharkiv, Ukraina 2019)

Haluan sanoa suuret kiitokset taianomaisesta valokuvaussessiosta, jonka Maksim Didyk teki hääpäivänäni! Max sulautui nopeasti meidän joukkoomme, vaikka olimme puhuneet hänen kanssaan vain kerran) oli erittäin mukavaa ja hauskaa hänen kanssaan! Kaikki oli helppoa ja hauskaa! Hyvä mieliala (kuten minusta tuntuu) on avain upeisiin, eläviin ja kirkkaisiin kuviin! On sääli, ettei kuvia voi julkaista arvostelussa, pidän niistä todella paljon ja haluan näyttää ne kaikille! Nyt suosittelen kaikkia Maxia, todellista ammattilaista ja hyvää ihmistä! Kiitos sydämestäni!

Фотограф Максим Дидык,Свадебныйфотографхарьков,фотографхарьков

Ekaterina ja Alexey (Kharkiv, Ukraina 2019)
 
Maksim oli meidän häävalokuvaajamme ja olemme erittäin tyytyväisiä siihen!! Todella hyvä ihminen, he löysivät heti yhteisen kielen, lisäksi he huomasivat hänen organisointitaitonsa, nimittäin kyvyn kommunikoida ihmisten kanssa ja selittää selkeästi ja nopeasti kenelle minnekin mennä ja mitä tehdä; vertailukohtia oli paljon, joten tämä on erittäin tärkeää, koska se vähentää aikaa. Mitä tulee valokuviin, ne ovat upeita! Kaikki on juuri niin kuin unelmoitiin) kirkkaita, kauniita, plus paljon odottamattomia "eläviä" kuvia. Yleisesti ottaen, kiitos paljon! Jos päätämme valokuvauksesta, otamme yhteyttä Maksim Didykiin)

Фотограф Максим Дидык,Свадебныйфотографхарьков,фотографхарьков
Фотограф Максим Дидык,Свадебныйфотографхарьков,фотографхарьков
Фотограф Максим Дидык,Свадебныйфотографхарьков,фотографхарьков

Alina ja Sasha (Kharkiv, Ukraina 2020)
 

Mahtava valokuvaaja! Mahtava ihminen!) Suosittelen erittäin paljon kaikille, jotka lukevat arvosteluja nyt. Ette tule katumaan. Tulet olemaan täysin ihastunut sekä kuvausprosessiin että itse kuviin. Varasimme valokuvaussession häihin ... satoi ... mutta se ei häirinnyt meitä lainkaan! Olimme valmiita seuraamaan Maxia mihin tahansa sijaintiin! Koska tiedät, että se on sen arvoista. Maxim ehdotti heti useita sijainteja. Nyt katsellessamme valokuvia, olemme vielä iloisempia siitä, että satoi ja päädyimme yhteen kauneimmista paikoista Kharkovissa.. Mikä se on .. Jätän sen salaisuudeksi) Yleisesti ottaen olemme erittäin, erittäin kiitollisia sinulle, Maxim, kiitos siitä, että vietit tämän päivän kanssamme ja tallensit tärkeimmät hetket)

Alena ja Grisha (Kharkiv, Ukraina 2020)
 

Erinomainen valokuvaaja ja ystävällinen henkilö. Hänen kanssaan oli helppo työskennellä ja keskustella. En lainkaan katunut, että valitsin Maximin hääkuvaajaksi. Voit huoletta hakea hänen palveluitaan.

Irina ja Roman (Kharkiv, Ukraina 2020)

Työskenneltyäni Maximin kanssa nyt suosittelen häntä kaikille. Hän on erittäin ammattitaitoinen valokuvaaja ja erittäin hyvä ihminen. Häävalokuvaus oli niin helppoa ja positiivista, epärealistista tukea, ja lopputulos - erittäin hienot valokuvat, hyvät kulmat, ja minun tapauksessani pitkä hunnuni oli lyöty niin, ettei ole sanoja. Suuri kiitos, Max. Me tulostamme ehdottomasti albumin, koska on niin monta hienoa valokuvaa, että seinät ja kehykset eivät riitä, ja on helppo eksyä, minkä laittaa kehykseen. Nyt kaikki valokuvaukset ovat vain sinulle. Suosittelen kaikille, et tule katumaan, että otit yhteyttä Maximin kanssa, pysyt hyvässä mielialassa ja saat laadukkaita kauniita valokuvia!

Фотограф Максим Дидык,Свадебныйфотографхарьков,фотографхарьков

Mukava nähdä sinut sivullani Nimeni on Maksim Didyk, olen hää- ja perhevalokuvaaja Ukrainasta. Olen työskennellyt perhe- ja häävalokuvaajana 8 vuotta. Asun Kirkkonummella ja työskentelen myös muissa kaupungeissa Suomessa. Espoo, Helsinki, Vantaa. Tällä hetkellä tämä ei ole enää harrastus eikä työ, se on jo osa elämääni, johon omistan paljon aikaa. Olen aina iloinen tallentaessani elämäsi onnellisimmat hetket valokuvaan.

Y-tunnus / FO-nummer: 3364798-6

bottom of page